Uitgelegd: 3 vragen over de Carpe Diempolis

Uitgelegd: 3 vragen over de Carpe Diempolis

De Carpe Diempolis is iets nieuws. Zorgverzekeraars voorzien vaak niet in de behoefte aan extra steun op financieel vlak, daarom is de polis in het leven geroepen. Op deze manier zijn er extra financiële middelen beschikbaar die je naar eigen inzicht kan besteden.

Voor wie is de verzekering?

Personen tussen de 18 en 55 jaar kunnen de verzekering afsluiten. De verzekering loopt tot het 65e levensjaar, maar je kan hem iedere maand opzeggen.

Welke vormen van kanker zijn verzekerd?

Alle vormen van kwaadaardige (uitingen van) kanker zijn verzekerd. Wanneer bij jou of je kind kanker wordt geconstateerd, volgt een uitkering. Slechts enkele, erg makkelijk te genezen vormen en/of die weinig effect zullen hebben op het dagelijks leven, zijn uitgesloten. Bekijk onze polisvoorwaarden voor alle gedetailleerde informatie.

Waar kan ik het uitgekeerde bedrag aan besteden?

Je kunt je eigen invulling geven aan de wensen en behoeften die er zijn om de moeilijke tijd te verlichten. Je kan daarbij denken aan het opnemen van betaald verlof om bijvoorbeeld extra tijd met je partner of kind door te brengen of voor hun te zorgen.

Geef een reactie